Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Οι ξένες πόλεις που βγάζουν από το νερό το φθόριο είναι μακάκες

Ένας αυξανόμενος αριθμός ανθρώπων στον πλανήτη αρχίζουν να ξυπνούν με την αλήθεια για το φθόριο και πόσο επιβλαβές είναι πραγματικά.

Το Windsor του Ontario στον Canada ενταχθείκε και αυτό σε μια ομάδα από άλλες καναδικές κοινότητες που έχουν ψηφίσει για να τεθεί τέρμα στην πρακτική της τοποθέτησης φθορίου στην παροχή νερού. Η ψηφοφορία ψηφίστηκε και πέρασε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα μετά από πέντε ώρες συζήτησης μεταξύ των ιατρικών εμπειρογνωμόνων και το δημοτικό συμβούλιο.

Ρωτήστε τον εαυτό σας, πιστεύετε πραγματικά οτι η τοποθέτηση φθορίου στην παροχή νερού σε όλες τις μεγάλες πόλεις γίνεται επειδή κάποιοι «ειδικοί» πιστεύουν ότι είναι ικανό το φθόριο να αποτρέψει την αποσύνθεση των δοντιών μας;

Τόσο πολύ αγάπη μας έχει το σύστημα και μας θέλει όλους με δόντια τζάμι κατάλευκα και υγιεινά?

Μας σκοτώνουν με ένα εκατομμύριο τρόπους από ψεκασματα ,γαϊδούρια μέσα στο φαγητό μας εμβόλια ,άλλα από την άλλοι θέλουν τα πτώματα μας να έχουν το καλύτερο αστραφτερό χαμόγελο?

Ξυπνα φίλε ,ακόμα ένας αγώνας που πρέπει να δώσουμε όλοι είναι το θέμα του φθορίου ! Ξεκίνα τώρα και ενημέρωσε τον διπλανό σου, όχι μόνο στο νερό πρέπει να απαγορευθεί αλλά και σε όλα τα προϊόντα ,είναι δηλητήριο που σε κάνει αποχαυνωμένο και σου στερεί χρόνια από την Ζωή σου αργά αλλά σταθερά!

Η γιαγιάδες μας σκότωναν με οδοντόπαστα τους αρουραίους , ίσως κάπως έτσι να σε βλέπουν και οι επικυρίαρχοι σου ....

Ενημέρωσε τους γύρω σου ,η πληροφορία είναι όπλο μας ,απαίτησε πίσω την Ελευθερία σου!

STRANGER ...ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΦΩΝΑΖΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΦΟΒΕΡΟ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ!!

κατασκοπεία-πηγη
* Κάνοντας like σε αυτό που διάβασες δίνεις ενέργεια στον Κατάσκοπο να συνεχίσει να σε ενημερώνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γεια χαρά! Σου άρεσε το παραπάνω η τσάμπα τρέχω και κατασκοπεύω?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...