Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Δουλειά για Έλληνες σε εμπορικό κέντρο της Ρωσίας

Επενδυτικές ευκαιρίες στην αγορά της Ρωσίας προσφέρει το νέο εμπορικό κέντρο Bitza Park σε Έλληνες επιχειρηματίες.Το εμπορικό κέντρο, η κατασκευή του οποίου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2013, θα καλύπτει συνολικά μια έκταση 83 χιλ. τ.μ. και θα περιλαμβάνει 3.600 καταστήματα.
Οι Ρώσοι δίνουν τη δυνατότητα σε Έλληνες επιχειρηματίες και παραγωγούς να ανοίξουν τα δικά τους καταστήματα και να δραστηριοποιηθούν στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Ρωσίας.
Η πρώτη παρουσίαση του σχεδίου αυτού έγινε στην Αθήνα, με το εμπορικό κέντρο να εκτιμάται πως θα προσεγγίζει τους 50.000 επισκέπτες σε ημερήσια βάση.
"Η αντιμετώπιση της κρίσης και η επαναφορά της οικονομίας σε αναπτυξιακούς ρυθμούς θα προέλθει τόσο από την μετεξέλιξη της οικονομίας που μέχρι σήμερα βασιζόταν στην κατανάλωση με δανεικά σε μια παραγωγική οικονομία όσο και από την ενίσχυση της εξωστρέφειας  της", επισήμανε ο  υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Θανάσης Σκορδάς, απευθύνοντας χαιρετισμό στην παρουσίαση σε Έλληνες επιχειρηματίες του νέου εμπορικού κέντρου "Bitza Park".
Ο δείκτης επισκεψιμότητας εκτιμάται σε 5 - 6 εκατομμύρια επισκέπτες το χρόνο, καθώς απέναντί του κατασκευάζεται το 150.000 τ.μ. λούνα παρκ της Universal Studios Theme Park & Resorts, το πέμπτο μεγαλύτερο στον κόσμο.
Η πρωτοβουλία για την εξασφάλιση χώρου για τους Έλληνες εμπόρους ανήκει στο ρωσόφωνο και αγγλόφωνο επαγγελματικό και τουριστικό δίκτυο "Discover Greece", σε συνεργασία με την εξαγωγική εταιρεία "Πυθαγόρας".

κατασκοπεία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γεια χαρά! Σου άρεσε το παραπάνω η τσάμπα τρέχω και κατασκοπεύω?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...