Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Εισήγηση για άρση ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη

Την άρση της ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη για το χαστούκι στη Λιάνα Κανέλλη κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής και την επίθεση με νερό στη Ρένα Δούρου εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.
Ο φάκελος ήλθε στη Βουλή μετά την αυτεπάγγελτη δίωξη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών για το απίστευτο αυτό συμβάν που είχε συγκλονίσει τον πολιτικό κόσμο της χώρας.
Την απόφαση για την άρση ή μη της ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη θα λάβει η Ολομέλεια της Βουλής σε επόμενη συνεδρίαση.
Η δικογραφία σε βάρος του Κασιδιάρη, διαβιβάστηκε στα μέσα Δεκέμβρη στη Βουλή, από την Εισαγγελία του ΑΠ, μέσω του υπουργείου Δικαιοσύνης, για την υπόθεση της χειροδικίας σε βάρος της βουλευτού του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής.
Σε βάρος του ασκήθηκε αυτεπάγγελτη ποινική δίωξη από την τότε προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ελένη Ράικου για τα αδικήματα της απρόκλητης και έμπρακτης εξύβρισης και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.
Κατά του κ. Κασιδιάρη δεν ασκήθηκε ποινική δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ρένας Δούρου για το νερό που της πέταξε, καθώς η δίωξη μπορεί να ασκηθεί, στην περίπτωση αυτή, μόνο κατόπιν κατάθεσης μηνυτήριας αναφοράς της θιγομένης, κάτι που όμως δεν έγινε.
Στην περίπτωση του κ. Κασιδιάρη ακολουθήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία και καταζητείτο, αλλά μετά την παρέλευση του αυτόφωρου, εμφανίστηκε στην πρώην Σχολή Ευελπίδων και κατέθεσε μήνυση κατά των κυρίων Κανέλλη και Δούρου για το αδίκημα της απρόκλητης έμπρακτης εξύβρισης.

κατασκοπεία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γεια χαρά! Σου άρεσε το παραπάνω η τσάμπα τρέχω και κατασκοπεύω?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...