Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Τσίπρας: Δεν διεκδικήσαμε ούτε ένα ευρώ ενώ μας έχουν λεηλατήσει

“Κομπάρσο” που “παρακολούθησε τη Σύνοδο χωρίς να διεκδικήσει τίποτα” χαρακτήρισε τον Α. Σαμαρα, ο Αλέξης Τσίπρας. “Δεν διεκδίκησε ούτε ένα ευρώ... την ώρα που η χώρα μας έχει λεηλατηθεί τα τρία τελευταία χρόνια” σχολίασε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
“Η χώρα μας παίρνει 25% λιγότερα χρήματα από ότι πήρε την 6ετία 2007-2013” σημείωσε ο κ. Τσίπρας, υπογραμμίζοντας ότι και “αυτά τα κονδύλια δεν αξιοποιήθηκαν”. Ενώ, όπως είπε, “και αυτά τα χρήματα τα πήραμε από την ανακατανομή που έγινε χωρίς να διεκδικηθεί τίποτα από την ελληνική πλευρά”.

Παρομοίασε δε τον κ. Σαμαρά με τον πρωταγωνιστή της ταινίας “Η Ζωή Είναι Ωραία” ο οποίος “προσπαθεί να αποδείξει ότι όλα είναι ψέμα και όλα είναι ωραία και τέλεια” αλλά – όπως είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- “δεν το κάνει τόσο χαριτωμένα όσο ο Ρομπέρτο Μπενίνι”.

“Εμείς θα είχαμε γυρίσει τον κόσμο ανάποδα στη Σύνοδο” είπε ο κ. Τσίπρας ερωτηθείς στο τι θα έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ αν ήταν κυβέρνηση. Μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι αν ήταν το κόμμα του κυβέρνηση θα διεκδικούσε “στοχευμένες δράσεις για τις χώρες του μνημονίου”. Και προχώρησε λέγοντας ότι “θα τα βρούμε εμείς μπροστά μας θα κυβερνήσουμε χωρίς να έχουμε κονδύλια από την Ε.Ε. για να χρηματοδοτήσουμε την ανάπτυξη”.

“Δεν υποσχόμαστε πολλά αλλά εμείς θα σταματήσουμε το δρόμο προς την καταστροφή” είπε ο κ. Τσίπρας.

κατασκοπεία-πηγη
* O Κατάσκοπος δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog, ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γεια χαρά! Σου άρεσε το παραπάνω η τσάμπα τρέχω και κατασκοπεύω?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...